Pouzdan
partner

Generalni zastupnik renomiranih svetskih proizvođača

Layer 3

Doosan

Doosan je globalni brend, prisutan na svim tržištima, sa izuzetno organizovanom podrškom, kako prodajnom tako i servisnom. U prilog tome govori podatak da je Doosan Infracore većinski vlasnik dobro poznatih i čuvenih kompanija, kao što su Bobcat mini bageri i mini utovarivači, Ingersoll Rand kompresori i generatori, Moxy damperi, Kawasaki Kayaba hydraulics, itd.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.doosan.com

Ammann

Ponosni smo član velike porodice Ammann, jednog od najvećih svetskih proizvodjača opreme za sabijanje tla, izgradnju saobraćajnica, objekata, itd. Ammann Grupa je svetski lider u proizvodnji vibracionih valjaka i opreme za sabijanje, kao i asfaltnih i betonskih baza. Ammann proizvodi su objedinili švajcarsku preciznost i tačnost sa vrhunskom nemačkom tehnologijom i kao rezultat smo dobili visoko tehnološki napedne mašine i postrojenja bez premca u putarskom svetu. Postanite i Vi deo Ammann porodice i pridružite nam se.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.ammann.com

ars220 0032 190304 1
Layer 0

Bobcat

Jedan, jedini i najveći Bobcat, ukupno proizvodi više od 50% od ukupno proizvedenih mašina „Compact Line Equipment“ na svetskom tržištu. Usko specijalizovani i direktno posvećeni željama kupaca širom sveta, kvalitetom, pouzdanošću, funkcionalnošću i dizajnom, suvereno vladaju tržištem.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.bobcat.com

Berti

Sa velikim zadovoljstvom, predstavljamo proizvodni asortiman Berti kompanije, kao strateški bitnog poslovnog partnera. Sada već dugogodišnja saradnja daje nam za pravo da se pohvalimo podatkom da smo lider u prodaji predmetnih hidrauličnih tarupa Berti kompanije.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.bertima.it/en

large TBM SB 2021 DSC0318 web

Carmix

Carmix je visoko specijalizovana kompanija koja nudi nenadmašan kvalitet za samoutovarne mešalice za beton. Carmix nudi najviše standarde koji garantuju vrhunsku pouzdanost i performanse mašina idealnih za upotrebu  kako na udaljenim i teško pristupačnim lokacijama, tako i u gradskim jezgrima sa  gustim saobraćajem.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.carmix.com/en

Tracto-Technik

Tracto Technik je dugogodišnji nemački proizvođač opreme koji predstavlja sinonim za „No-Dig“ tehnologije koji je jedan od lidera u proizvodnji sistema za: podbušivanje i postavljanje instalacione kolone, horizontalno dirigovano podbušivanje i provlačenje instalacione kolone, proširivanje i zamenu postojeće sa novom instalacionom kolonom, utiskivanje čeličnih cevi velikog prečnika, vertikalno bušenje, itd.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.tracto-technik.com

Background 1
Layer 1 1

Zeck

Zeck je vodeći svetski proizvođač mašina i opreme za radove na kablovskim nadzemnim vodovima svih naponskih nivoa, elektrifikaciji železničkih pruga, izgradnji dalekovoda i antenna.  Kompanija Zeck je nedavno proslavila jubilej 100 godina od osnivanja i aktivna je više od 90 zemalja. 

ZECK konstantno osvaja brojne nagrade i priznanja za tehnološki razvoj i inovacije.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.zeck-gmbh.com

Indeco

Indeco je već dugi niz godina sinonim za vrhunsku opremu za rušenje i razbijanje.

Indeco Jednostavan dizajn (do 40% manje komponenti i delova koji su ugradjeni u čekić u odnosu na konkurenciju), vrhunski kvalitet izrade i ogromna pouzdanost uticali su da Indeco čekić bude prvi izbor mnogih kamenoloma i građevinskih firmi.

Izuzetno niska cena eksplatacionog održavanja kao i dugovečnost postavili su Indeco kao jednog od lidera na našem tržištu.

Kao dokaz kvalitetu i ozbiljnosti, Indeco je proizveo i najveći hidraulični čekić na svetu, model HP 18000 ukupne mase od 11tona za bagere od 60-140 tona.

„INDECO – YOUR PARTNER IN DEMOLITION“

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.indeco.it

HydraulicHammers HP12000
veinieri

Venieri

Venieri predstavlja tehnološku avangardu u razvoju i proizvodnji kombinovanih mašina, sa hidrostatičkim pogonom, zglobnom šasijom, te konstruktivnom pripremom za montiranje velikog broja različitih radnih alata.

Zglobna šasija, omogućava izuzetne manevarske mogućnosti, kao i karakteristike pravog utovarivača, a sa „Z“ kinemtaikomutovarne grane, ostvaruje se najveća sila kidanja na zubima kašike, čime predstavlja lidera po karakteristikama učinka prednje utovarne grane.

Velika gama malih i utovarivača srednje klase, sa zapreminom kašike od 0,5m3 do 3,0m3, koliko iznosi zapremina kašike najvećeg modela, svrstava Venieri u grupu vodećih evropskih proizvođača građevinskih mašina.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.vf-venieri.com

Asphalterm

Termo kontejneri za održavanje temperature vrućeg asfalta u svim vremenskim uslovima. Visoko efikasno rešenje pri sanaciji/popravkama oštećenih saobraćajnica.

Posetite zvaničnu stranicu dobavljača na sledećem linku www.mstecnologie.com

7500

Pošaljite upit