Želite da iznajmite
mašinu za rad
na visini

Za poslovanje na najvišem nivou!

Imamo odličnu ponudu za vas

Najam

Kroz višegodišnji rad na poslovima iznajmljivanja i prodaje radnih platformi stekli smo veliko iskustvo i znanje kao i veliki broj klijenata koji koriste naše usluge.

Posedujemo sopstvenu rental flotu mašina za rad na visini, pružamo usluge servisiranja radnih platformi kao i prodaju originalnih rezervnih delovova za vodeće proizvodjače opreme za rad na visini.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu uslugu iznajmljivanja mašina za rad na visini, od konsaltinga u izboru opreme do organizovanja prevoza i isporuke opreme na gradilište, održavanje predmetne opreme, kao i obezbedjivanje zamenske mašine u slučaju kvara.

Sve dodatne informacije u vezi iznajmljivanja mašina možete naći na web prezentaciji naše ćerke kompanije VISINA CENTAR:  www.visina-centar.com

Zašto izabrati nas?

Tokom godina postali smo lider na tržištu, ali to nas nije zaustavilo da svakog dana poboljšavamo kvalitet naših usluga. Ovo su samo neki od razloga zašto da naša kompanija bude vaš izbor:

Visoko kvalifikovani kadar

Naš tim zapošljava samo visoko kvalifikovane stručnjake koji su osposobljeni za sve vrste tehničkih saveta i intervencija na terenu.

Brz odziv na vaš poziv

Efikasno pružanje kvalitetne usluge, u dogovoreno vreme!

Kvalitet i pouzdanost

Mašine najnovije generacije sa kompletnom pratećom tehničkom dokumentacijom, redovno servisirane

Layer 1
bobcat
Layer 4
Layer 3

Pošaljite upit