GENERALNI ZASTUPNIK RENOMIRANIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA

Pouzdan partner

bager 1

O nama

NS Union Tehnika je generalni zastupnik kompanija Ammann, Doosan, Bobcat, Indeco, Venieri, Carmix, Berti, Zeck, Tracto Technik.

Naša osnovna delatnost je prodaja i iznajmljivanje mašina i opreme iz našeg prodajnog programa kao i postprodaja koja se ogleda u prodaji originalnih rezervnih delova i pružanju servisnih usluga u garantnom i vangarantnom roku.

Zahvaljujući kvalitetu koji pružamo kroz prodaju i pružanje servisnih usluga, na teritoriji Srbije i Crne Gore, broj naših kupaca stalno raste.

Cilj koji smo sebi postavili je konstantan rast u prodaji mašina i oprema, uz održavanje kvaliteta servisnih usluga na visokom nivou.

Punu tehničku podršku pružamo preko naše tehničke i servisne službe.

Servisna služba raspolaže servisnim vozilima, koji omogućavaju brzu i adekvatnu intervenciju na lokaciji po zahtevu kupca.

U skladu sa Ugovorom o zastupanju u prodaji i pružanju servisnih usluga svi serviseri raspolažu sa adekvatnim sertifikatima, koji su rezultat permanentne obuke.

Sa velikom pažnjom i brigom za naš tim, za naše kolege, naše prijatelje, pristupamo njihovom obrazovanju i napretku kao imperativu za dugoročan napredak naših klijenata i našeg preduzeća.

Osobine koje imamo kao pojedinci i kao kolektiv nas uvek vuku napred, ka novim znanjima, novim ciljevima, novim tehnologijama, novim rešenjima, novim ljudima – razvoju.

Naše vrednosti

Poverenje je temelj našeg poslovnog odnosa koji baziramo na otvorenosti, etičnosti i profesionalizmu.

Naše glavne vrednosti su naši zaposleni i kroz brigu o njima garantujemo dugoročni prosperitet našim klijentima.  Posvećeni smo pružanju najefikasnijih rešenja i vođeni smo inovacijama.

Naša svrha

Naš moto i svrha je biti POUZDAN PARTNER, kako Vama – našim dragim cenjenim klijentima, tako i svim našim internacionalnim dobavljačima.

Neprekidno unapredjujemo svoje usluge šireći dijapazon proizvoda i brendova sa kojima saradjujemo.

Iznajmljivanje i prodaja mašina

Pošaljite upit