SERVIS I REMONT
GRAĐEVINSKIH MAŠINA
I OPREME

Stručan tim, originalni delovi, brzo reagovanje.

Produžavamo životni vek vaših mašina

Servis

Servisni tim NS Union Tehnika d.o.o, predstavlja snažnu logističku podršku, čime omogućava adekvatan odgovor na servisne upite. Pored redovnog servisnog održavanja mašina iz prodajnog asortimana naše firme, NS Union servis obavlja servisiranje mašina i drugih svetskih proizvođača, uz kompletnu podršku po pitanju nabavke rezervnih delova, njihove montaže i puštanja u rad.

Serviseri su obučeni od strane stručnog tima naših dobavljača, sertifikovani i osposobljeni za brz i stručan odziv. Stalna edukacija, usavršavanje na segmentu dijagnosticiranja, popravke elektronskih uređaja, kao i održavanje hidrauličnog sistema u ispravnom i funkcionalnom stanju, predstavljaju stalne prioritete našeg poslovanja.

Originalni rezervni delovi, brza isporuka, kao i opciona ugradnja istih, čine ključne tačke sa kojima nastupamo na tržištu. Odgovorno tvrdimo, da smo spremni da profesionalno odgovorimo na Vaše potencijalne upite, da u brzom roku odgovorimo defektažom, ponudom, kao i eventualnom isporukom rezervnih delova i servisnih usluga.

Brzo i efikasno reagovanje na zahteve klijenata jedna je od najvažnijih aktivnosti naše kompanije.

Ukoliko Vam je potreban servis određene mašine, možete popuniti kontakt formular iznad ili nas pozvati na broj +381216396636.  Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Kompletna podrška za
vodeće svetske brendove

Pošaljite upit